BLI BEST I KLASSEN I FORRETNINGSFORHANDLING

Hvor gode er deres organisasjons forhandlingskunnskaper? Hvordan oppnår selskapet Deres resultater? Har du rett team, strategi og ferdigheter for å sikre din neste driftskritiske handel? Hvordan kan du gi deg selv den beste mulige sjansen for å oppnå en den beste mulige handelen? Hvem var den virkelige vinneren i din seneste store forhandlings? Scotworks ledende forhandlingskonsulenter arbeider med deg for å svare på disse og andre viktige spørsmål. Ved å dele innsikter, skape strategier og høye kompetansenivået bidrar vi til den beste forretningspraksisen i deres organisasjon. Vi kan vil hjelpe deg å bli mer konkurransedyktig.

KAPASITETSDIAGNOSE

Hvor effektiv er din organisasjon i å forhandle? Er dere verre, på samme nivå eller over bransjens gjennomsnitt? Hva er du virkelig flink til, og hvor mislykkes dere? Vår diagnostiske tjeneste forteller hvor dyktige dere er, og hvor og hvordan dere kan maksimere forhandlingsresultatene.

 

Svar på vår undersøkelse

Finn ut om deres ansatte har det som trengs for å bli sterke og fremgangsrike forhandler. Våre 75 spørsmål i forhandlingskapasitet samler detaljert informasjon fra hele bedriften deres. Resultatene gir en detaljert diagnoserapport som forteller deg:

  • Hvor effektivt folk forhandler
  • Vanlige problemer som må løses
  • Hull i ferdigheter eller opplæring
  • Prioriteringer for fremtidig kompetanseutvikling
  • Potensiell avkastning fra investeringer i forhandlingsteknikk
  • Hvordan din bedrift skiller seg fra andre selskaper globalt.

 

Hvor står dere i forhold til andre?

Har du noen gang lurt på om din forhandlingskapasitet er konkurransedyktig? Vår Forhandlingskapasitetsanalyse er gjennomført av mange interessenter innen alle typer bedrifter. Dette betyr at resultatene kan sammenlignes med tilsvarende organisasjoner i din bransje, størrelse og geografiske posisjon. Sammenlign din poengsum med gjennomsnittet i bransjen og de beste resultatene. Se hvor du overtreffer konkurrentene dine og hvor du trenger å forbedre dine kunnskaper og ferdigheter.

Vill du finne ut mer så kontakte våre forhanslingskonsulenter idag

AVTALE COACHING

Visse forhandlinger utfordrer selv de beste av dine forretningsansatte. Våre erfarne konsulenter står klare til å hjelpe deg å forhandle på en fremgangsrik måte. Vi vil bli en del av teamet. Vi trener dine forhandlere i person, øver på scenarier, utarbeider forslag og veileder dere fra start til slutt.

 Få Vinnerkunnskaper

Enten du forhandler om en stor kontrakt, en global handelsavtale, eller en fagforeningsdialog, vil Scotwork give ditt folk flere konkurransefortrinn. Våre erfarne konsulenter har dyp kommersiell “know-how” og forhandlingskompetanse for å kunne hjelpe Dere med å praktisk finjustere Deres handel. Vi vil coache dine forhandlere og øke dine forhandlingsferdigheter. Så Deres driftskritiske resultater vil bli mye bedre. Vil du vite mer kan du kontakte våre forhandlingskonsulenter nå.

 

Vill du finne ut mer så kontakte våre forhanslingskonsulenter idag

OPPFØLGINGSANALYSE

Din forhandling er over. Støvet har lagt seg. Det er på tide å møte virkeligheten. Men gjorde du den beste mulige handelen? Ga du for mye? Var det flere innrømmelser å vinne? Vi vurderer styrker og svakheter i hvordan du har nådd målet ditt, slik at du får bedre resultater neste gang.

Skap en forhandlingsklar fremtid

Det må være for sent å endre sluttresultatet, men å vurdere og lære av dine prestasjoner vil hjelpe deg å lykkes i din neste store handel. Scotwork gir deg en selvstendig og sakkyndig syn på hva som skjedde i forhandlingsrommet. Ved å analysere forhandlingsprosessen og sluttresultatet trinnvis vil vi kunne se hva som fungerte bra og hva som ikke gjorde det. Vi identifiserer tapte muligheter og viser deg hvordan en liten kursendring ville ha medført et mye bedre resultat. Vi siger akkurat hvordan du kan øke ytelsen gjennom å finpusse din strategi, teknikk og kompetanse, samt gir deres ansatte kunnskap og selvtillit til å få mer ut av hver forretningssituasjon.

For å finne ut mer så kontakte våre forhanslingskonsulenter idag

Vill du finne ut mer så kontakte våre forhanslingskonsulenter idag

Seneste Blogg (Engelsk) :

Not Going To

Don’t want to!!! Light at the end of the tunnel? Hope so, and not a train coming the other way. The revelation in the last few days about the success of not just one,...

Seneste Tweet (Engelsk):

Scotwork Norge
Vækerøveien 128R
0383 Oslo

Norway
+45 70 27 20 47
info.no@scotwork.com
Følg oss
award 1.jpg
award 2.jpg
Scotwork CPD 2020